Môj účet

Match by Audiotec-Fischer

Veľká aktualizácia značky Match. Vyradené položky z cenníka za výpredajové ceny (až - 60%)! Nové zosilňovače s DSP a ďalšie zaujímavé novinky.

Novinky u Match by Audiotec-Fischer

Už bolo potrebné sa pozrieť, čo je nové v Nemecku u "Fischerov". Pre rok 2017 tu máme niekoľko
zásadných novinek:
  1. Micro zosilňovač s integrovaným DSP procesorom Match M 5DSP, ten sa schová skoro všade a posunie zvuk aparatúry o veľký krok dopredu - výherca EISA pre rok 2016/2017
  2. Micro zosilňovač Match M 2FX, naozaj miniatúrny zosilňovač s výkonom 2 × 125 W RMS
  3. Výkonné 2cievkové subwoofery pre BMW Match MW 8BMW-D s výkonom 200 W RMS

Medzi tie najdôležitejšie novinky ale patrí rozhodnutie výrobcu, že končí s klasickým radom obľúbených reproduktorov a bude sa plne sústrediť na vývoj a produkciu OEM reproduktorov, OEM subwooferov a DSP procesorov.

Veľký výpredaj subwooferov

Mnoho položiek končí a keďže máme veľké množstvo subwooferov skladom, rozhodli sme sa urobiť obrie výpredaj. Výpredajové položky so zľavami až 60% hľadajte v oddelení výpredaje a akcie Match.

Nové funkcie na e-shope Ahifi

Celý sortiment sme prešli a každý produkt doplnili o slovenský popis, ktorý vychádza z kombinácie popisu z webu výrobcu a našich skúseností. K väčšine produktov sme tiež nahrali český návod, ktorý si od teraz môže každý stiahnuť a sami doma vytlačiť. Na celý sortiment Match sme navyše uvalili plošne zľavu - 10%, a to do konca roka 2017.

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.