Môj účet

Kvalitné redukčné rámčeky pre autorádiá od ACV

Rozhodnutie pre zmenu dodávateľa redukčných rámčekov

V posledných rokoch sme bojovali s horšou kvalitou redukčných rámčekov, ktoré sme nakupovali od troch rôznych dodávateľov. Bohužiaľ sa stávalo, že niektoré rámčeky boli totožné a líšili sa iba cenou, čo bolo pre zákazníkov mätúce. Niektoré redukčné rámčeky pôvodom z Poľska mali nižšiu kvalitu, než akú by sme chceli ponúkať. V roku 2019 sme urobili definitívne stop všetkým týmto rámčekom a rozhodli sa ponúkať iba rámčeky vysokej kvality.

Vysoko kvalitné redukčné rámčeky ACV

Začali sme teda riešiť kvalitu a nadviazali sme spoluprácu s nemeckým výrobcom redukčných rámčekov ACV. Už sme nechceli ďalej ponúkať poľskej rámčeky, ktorých je v českých a slovenských e-shopoch veľa, sú lacné, často presne nepasujú, praskajú pri montáži a niekedy nevydržia ani prepravu k zákazníkovi. Preto sme sa rozhodli všetky tieto rámčeky dopredať za likvidačné výpredajové ceny a začali ponúkať len a len vysoko kvalitné redukčné rámčeky ACV, ktoré dodávame v originálnom obale a u ktorých máte istotu kvalitného spracovania. Sú pevné, ale zároveň pružné a pasujú presne na svoje miesto, ktoré redukujú.

Cenové rozdiely ACV vs. ostatné rámčeky

Redukčné rámčeky ACV pritom nie sú výrazne drahšie. Niektoré majú o 10 až 20% vyššiu cenu, väčšina ale stojí rovnako, alebo sú často aj lacnejšie. Vďaka tomu, že nakupujeme priamo u výrobcu, sme schopní ceny nastaviť nízko. Sme toho názoru, že ak si kupujete značkové autorádio, ktoré stojí rádovo niekoľko stoviek eur, neoplatí sa šetriť na nekvalitnom redukčnom rámčeku, ktorý potom celý výsledok a radosť z nového autorádia môže zhatiť.

Široká ponuka redukčných rámčekov ACV

So zmenou dodávateľa sme teraz schopní flexibilne reagovať na nové modely rámčekov, ktoré budeme mať často ako prvý v ponuke na českom a slovenskom internete. V súčasnej chvíli máme v ponuke zhruba 1000 nových redukčných rámčekov ACV a veľa z nich je na úplne nové modely áut. Po novom u nás nájdete aj redukčné rámčeky s nabíjaním, v ktorých je už zabudované bezdrôtové nabíjanie Inbay za veľmi prijateľné ceny.

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.