Môj účet

Kicker - nové hračky pre 2017

Ďalšou aktualizovanou značkou je Kicker, kde je veľa noviniek pre rok 2017. Súčasne došlo aj k zdraženiu väčšiny sortimentu.

Hľadajte novinky Kicker

Kicker prerobil populárny rad subwooferov Kicker CWRT pre rok 2017. Výkonové parametre zostávajú, ale ľahko sa zmenil dizajn a bohužiaľ sa zdvihla aj cena. Inovované sú aj basáky Kicker CWR, kde sú mierne dizajnové zmeny vo forme červenej nite na okraji membrány. Kicker dosť zapracoval na zosilňovačoch - konkrétne u nového radu Kicker CXA, kde Kicker opäť ukazuje svoje znalosti v konštrukcii malých zosilňovačov. Pre milovníkov zosilňovačov Kicker máme nový najvyšší rad malých zosilňovačov Kicker IQ - tu už je možné aj streamovanie hudby cez bluetooth modul. Celý sortiment Kicker je aktualizovaný a nájdete tak u nás iba aktuálne produkty.

Skladové zásoby

Množstvo tovaru, ktorý je obľúbený u našich zákazníkov, sa snažíme držať neustále skladom. U nášho dodávateľa máme navyše objednanú solídnu várku tovaru na sklad. Ak tovar skladom nemáme, obvykle ho dodáme do 1-2 týždňov od objednania.

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.