Môj účet

Čo použiť na montáž reproduktorov vo Volkswagen Golf IV

Na výmenu predných reproduktorov vo Volkswagen Golf IV použite:

Priemer pôvodných reproduktorov vo Volkswagen Golf IV je 165 mm, ide tu o 2pásmové komponentné reproduktory. Náš TIP na nové predné reproduktory pre Volkswagen Golf IV sú špičkové nemecké reproduktory Gladen M 165 V2 alebo lacnejšie Gladen Alpha 165. Nové výškové reproduktory treba uchytiť, napr. pomocou tavnej pištole. S uchytením na pôvodné miesto je potrebné si chvíľu pohrať a plasty poupraviť tak, aby nový "výškač" pekne "dosadol". Káble môžete ponechať pôvodné. Aby ste si hudbu v aute užili naozaj naplno, odporúčame tlmenie dverí. Na vytlmenie jedných dverí použite 3 až 4 pláty tlmenia Profidamp Alubutyl 2.0 a 1 plát akustického gumomolitanu Gladen Aero Wave, ktorý si nastriháte na 1/4, alebo ešte lepšie na 1/2, a nalepíte ako druhú vrstvu priamo za stredobas. Aby sme vám výber čo najviac uľahčili, vytvorili sme pre vás sety reproduktorov do Volkswagen Golf IV. Nájdete tu viac variantov nami otestovaných a často montovaných reproduktorov v niekoľkých možných cenových kategóriách.

Na výmenu zadných reproduktorov Volkswagen Golf IV použite:

Veľkosť (priemer) zadných reproduktorov vo Volkswagen Golf IV je 165 mm a ide o 2pásmové komponentné reproduktory. Náš TIP na zadné reproduktory do Volkswagen Golf IV sú overené Gladen M 165 V2, lacnejšie Gladen Alpha 165 alebo ekonomický variant v koaxiálnom prevedení Gladen Alpha 165 coax. Opäť odporúčame aj zadné dvere vytlmiť, počet plátov na jedny zadné dvere: 3 pláty tlmenia Profidamp Alubutyl 2.0 a 1 plát akustického tlmenia Gladen Aero Wave, ktorý narežete na 1/4, alebo ideálne na 1/2, a nalepíte ako druhú vrstvu priamo za stredobas.

Odborná montážna dielňa autohifi v Brne

Máte obavy, že montáž nezvládnete, alebo nemáte kde nové reproduktory do Volkswagen Golf IV namontovať? Využite možnosti odbornej montáže v našej montážnej dielni v Brne a dohodnite si termín na montáž reproduktorov. Montáž si môžete objednať telefonicky na čísle 602 547 648, na e-maile montaze@ahifi.cz alebo osobne na predajni v Brne.

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.