Môj účet

Čo použiť na montáž reproduktorov vo Ford Focus II

Na výmenu predných reproduktorov vo Ford Focus II použite:

Ford Focus II má z výroby osadené 2pásmové komponentné reproduktory s priemerom 165 mm. My odporúčame pre tento voz špičkové nemecké reproduktory Gladen M 165 V2 alebo lacnejší variant Gladen Alpha 165. Nové výškové reproduktory treba uchytiť, napr. pomocou tavnej pištole. Aby bola akustika pre reproduktory čo najlepšia, odporúčame tlmenie dverí. Na vytlmenie jedných dverí použite 3 až 4 pláty tlmenia Profidamp Alubutyl 2.0 a 1 plát akustického gumomolitanu Gladen Aero Wave, ktorý si nastriháte na 1/4, alebo ešte lepšie na 1/2, a nalepíte ako druhú vrstvu priamo za stredobas. Aby sme vám výber čo najviac uľahčili, vytvorili sme pre vás sety reproduktorov do Ford Focus II. Nájdete tu viac variantov v niekoľkých cenových kategóriách.

Na výmenu zadných reproduktorov Ford Focus II použite:

Veľkosť (priemer) zadných reproduktorov vo vozidle Ford Focus II je 165 mm a ide o 2pásmové koaxiálne reproduktory. Naše odporúčanie na zadné reproduktory pre Ford Focus II sú overené Gladen Alpha 165 coax, alebo lacnejšie Mac Audio Mac Mobil Street 16.2. Opäť odporúčame aj zadné dvere vytlmiť, počet plátov na jedny zadné dvere: 3 pláty tlmenia Profidamp Alubutyl 2.0 a 1 plát akustického tlmenia Gladen Aero Wave, ktorý narežete na 1/4, alebo ideálne na 1/2, a nalepíte ako druhú vrstvu priamo za stredobas.

Odborná montážna dielňa autohifi v Brne

Máte obavy, že montáž nezvládnete, alebo nemáte kde nové reproduktory do Ford Focus II namontovať? Využite možnosti odbornej montáže v našej montážnej dielni v Brne a dohodnite si termín na montáž reproduktorov. Montáž môžete objednať telefonicky na čísle 602 547 648, na e-maile montaze@ahifi.cz alebo osobne na predajni v Brne.

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.