Môj účet

Bilt Hamber Laboratories


Tak trochu iná autokozmetika. Anglické laboratórium Bilt Hamber, ktoré sa dalo cestou dlhovekej antikoróznej ochrany a autokozmetiky na vysokej úrovni. Úzky sortiment, za to každý ich produkt funguje.

Bilt Hamber - ďalšia značka autokozmetiky

Autokozmetika Bilt Hamber je 4. značkou, ktorú sme zaradili do neustále sa rozširujúcej ponuky autokozmetiky v našom obchode. Prečo? Autokozmetika nás baví, a chceme našim zákazníkom ponúknuť tie najlepšie značky autokozmetiky na svete. Značky vyberáme na základe našich skúseností a referencií z celosvetového trhu. Nejde nám o profit, ale o to, aby ste boli s autokozmetikou naozaj spokojní.

Bilt Hamber

Čím sú v Bilt Hamber posadnutí?

V Bilt Hamber sa vydali cestou špecializácie so zameraním na kvalitu, nie na zbytočne rozsiahlu ponuku produktov. V čom je Bilt Hamber skvelý? Ukážme si -
  1. Vosky, Clay alebo čističe laku - vosky Bilt Hamber sú cenovo dostupné, ale kvalitou jedny z najlepších na svete. Množstvo testov je toho dôkazom. Bilt Hamber ako jediný výrobca na svete robí aj antikorózne vosky na lak, ktoré chránia lak auto proti korózii, a to s vysokou vodoodpudivosťou aj leskom. Veľmi zaujímavý je produkt Bilt Hamber Micro-Prime - 2 veci v jednom, dokáže vyleštiť jemné škrabance, a zároveň voskovať. Jedná sa teda o 1-krokové leštenie auta vrátane nanesenia ochrannej vrstvy vosku.
  2. Nátery a ochrany aebo odstraňovače starej hrdze - Bilt Hamber je svetová špička v antikoróznych náteroch, ktoré používajú pri svojich reštaurátorských činnostiach všetci, ktorí chcú mať na svojom veteránovi alebo aj na úplne novom aute vyriešenú dlhodobú antikoróznu ochranu podvozku. Ak je niekto detailista, nikdy by nemal zabúdať ani na spodnú časť auta, ktorá nie je viditeľná, avšak trpí najviac. Bilt Hamber robí aj epoxidové nátery, plniče rôznej formy antikoróznych voskov na podvozok a odstraňovače hrdze. Celkovo sa na koróziu špecializuje asi najviac na svete.
  3. Čističe na kolesá, biologicky odbúrateľné čističe a jeden z najlepších autošampónov na svete - Bilt Hamber vie urobiť aj špičkový čistič na kolesá, autošampón s extrémnym pomerom riedenia 1:2000, minimálne zapáchajúci odstraňovač vzdušnej hrdze alebo viacúčelový čistič, ktorý je plne biologicky odbúrateľný a má vysokú účinnosť.
Bilt hamber

Dôkaz kvality? Veľké množstvo ocenení pre Bilt Hamber!

Ak niekto ešte pochybuje o kvalite autokozmetiky Bilt Hamber, nech sa sám presvedčí podľa množstva vyhraných testov - výhry Bilt Hamber a ocenenia. Táto autokozmetika naozaj stojí za vašu pozornosť.

Ocenění autokosmetiky Bilt Hamber
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.