Môj účet

Autokozmetika na Ahifi.sk

Už je to "vo vzduchu" dlhšiu dobu. Áno, zásadne sme rozšírili sortiment autokozmetiky o značku Dodo Juice. V súvislosti so zalistovaním značky Dodo Juice na e-shop, došlo k radikálnym zmenám v kategóriách, a to hlavne pre ľahkú orientáciu pri výbere autokozmetiky.

Priamy distribútor Dodo Juice do ČR a SR

Chceme sa značkám, ktoré ponúkame, venovať naozaj na 100%, a preto sme sa stali distribútormi značky Dodo Juice pre ČR a SR a túto značku nakupujeme priamo v Anglicku u výrobcu. Máte tak istotu, že vždy dostanete tovar v originálnom obale a čerstvý, vďaka vysokej obrátkovosti v našej predajni i e-shopu. Teraz držíme skladom cca 97% sortimentu a na ceste je ďalšia veľká várka autokozmetiky z Anglicka. Ako jediní v ČR a SR máme kompletnú ponuku autokozmetiky Dodo Juice. Všetko si navyše môžete zakúpiť okamžite na kamennej predajni v Brne.

Prečo Dodo Juice?

Značka Dodo Juice je a bola dlhé roky obľúbená aj v našich garážach, a to od roku 2007, kedy sme prvé kúsky nakupovali súkromne od Matěja Vepřeka. Za ten dlhý čas sme stihli vyskúšať mnoho kozmetiky a Dodo Juice sme si zamilovali. V roku 2017 sa nám podarilo túto značku dovážať a ponúknuť ju tak aj vám, nadšencom do detailingu. Vieme, že nie je potrebné túto značku nejako dlho predstavovať alebo vychvaľovať. Kto raz skúsil produkty značky Dodo Juice, tak väčšinou už nič iné nebude chcieť.

Prečo Ahifi.sk predáva aj kozmetiku do auta?

Znie to divne a k hudbe do auta sa to možno príliš nehodí predávať aj autokozmetiku. Človek by si povedal, že to firma Ahifi robí len pre zisk, alebo že je to aktuálne módna záležitosť, ale kvôli tomu to nie je. Dávno predtým, než sme si v Ahifi začali do svojich chlapčenských áut montovať zosilňovače a subwoofery, sme vždy tak trošku uháňali na čistote áut a stavu laku ako takého. Kto pozná Karla Šudáka alebo Marka Fleka, tak vie, že sme "pacienti" na svoje autá. Autokozmetika Dodo Juice je naša srdcová záležitosť, a preto ju ponúkame aj vám. Naviac vám dokážeme aj poradiť a povedať veci z praxe. Nebojte sa nás teda opýtať, ak máte otázky týkajúce sa samotného leštenia auta a údržby.

Preradenie kategórie autokozmetiky

V súvislosti s rozšírením sortimentu autokozmetiky o 400 nových produktov Dodo Juice sme totálne preradili kategórie autokozmetiky tak, aby si každý začiatočník aj skúsený detailer rýchlo našiel svoj produkt. U každej kategórie autokozmetiky, ktorých máme na e-shope aktuálne 89, nájdete nami vytvorený popis, ktorý vznikal na základe našich reálnych skúseností. Častokrát tam nájdete rady, tipy a upozornenia, ktoré sa vám budú hodiť.

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Dodo Juice Apple iFoam pH Neutral Maintenance Snow Foam (1000 ml)Aktívna pena Dodo Juice Apple iFoam pH Neutral Maintenance Snow Foam (1000 ml)Rýchly náhľad (5 hodnotení)šetrná aktívna pena, 1 l18,90 EURDočasne nedostupnéDodo Juice Future Armour - High Performance Nano Spray Sealant (100 ml)Sealant v spreji Dodo Juice Future Armour - High Performance Nano Spray Sealant (100 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)high-tech sealant v spreji na vodnej báze, ochrana 2-4 mesiace, 100 ml7,90 EURSkladomDodo Juice Supernatural Tyre Dressing (250 ml)Prípravok na pneumatiky Dodo Juice Supernatural Tyre Dressing (250 ml)TipRýchly náhľadsaténový lesk na pneumatiky a plasty, 250 ml19,90 EURSkladomDodo Juice Supernatural Wax Walnut Edition (250 ml) Doprava zadarmoPrémiový tuhý vosk Dodo Juice Supernatural Wax Walnut Edition (250 ml)TipRýchly náhľadprémiový tuhý vosk bez farbív a parfumácie, 250 ml354,90 EURSkladomDodo Juice Born To Be Mild (500 ml)Autošampón Dodo Juice Born To Be Mild (500 ml)TipRýchly náhľad (25 hodnotení)pH neutrálny, vysoko koncentrovaný šampón, 500 ml17,90 EURSkladomSada na sklá Dodo JuiceSada autokozmetiky Dodo Juice na sklá-12 %Rýchly náhľad (45 hodnotení)čistič skiel + 2x mikrovláknová utierka na okná24,96 EUR28,21 EUR1 až 4 týždneDodo Juice Born Slippy Clay Lubricant (500 ml)Lubrikant na prácu s clay Dodo Juice Born Slippy Clay Lubricant (500 ml)Rýchly náhľad (36 hodnotení)lubrikant na prácu s clayom, 500 ml9,90 EURSkladomDodo Juice Ferrous Dueller Iron/Fallout Remover and Wheel Cleaner (500 ml)Čistič kolies a odstraňovač vzdušnej hrdze Dodo Juice Ferrous Dueller Iron/Fallout Remover and Wheel Cleaner (500 ml)TipRýchly náhľad (112 hodnotení)čistič kolies a odstraňovač vzdušnej hrdze, 500 ml13,90 EURSkladomDodo Juice Red Mist - High Gloss Polymer Spray Sealant (500 ml)Detailer Dodo Juice Red Mist - High Gloss Polymer Spray Sealant (500 ml)Rýchly náhľad (9 hodnotení)sealant v spreji, 500 ml22,90 EURSkladomDodo Juice Fantastic Fur - Buffing ClothMikrovláknová leštiaca utierka Dodo Juice Fantastic Fur - Buffing ClothRýchly náhľad (24 hodnotení)mikrovláknová utierka, rozmery 40 x 40 cm, gramáž 500 gsm, 1 ks9,90 EURSkladomSada na kožu Dodo JuiceSada autokozmetiky na čistenie kože Dodo Juice-22 %Rýchly náhľad (111 hodnotení)sada na čistenie a ošetrenie kožených povrchov52,04 EUR66,88 EURDočasne nedostupné