Môj účet

Aktualizujeme záznamové kamery do auta

Čo je čierna skrinka?

V našej ponuke máme už nejaký čas aj palubné kamery do auta. Vďaka zväčšujúcemu sa záujmu o tieto produkty sme celý sortiment zaktualizovali a zaradili do ponuky aj nové značky záznamových kamier TrueCam a LAMAX. Čierna skrinka do auta vám dokáže pomôcť od obvinenia pri dopravnej nehode tým, že je možné spätne prehrať priebeh nehody. Montuje sa na čelné sklo, prípadne na miesto spätného zrkadla. Jazda s nahrávacou kamerou vo vašom aute bude pre vás istejšia a vy tak môžete byť pri prípadnom dokazovaní pokojnejší.

Nové značky TrueCam a LAMAX

Na základe testov a referencií sme sa rozhodli do ponuky zaradiť české značky záznamových kamier TrueCam a LAMAX, ktoré na internete patria k najobľúbenejším. Ponúkajú skvelý pomer cena / výkon. Kvalita záznamu a výbava je na veľmi vysokej úrovni. Značka Autokamera TrueCam sa špecializuje na kvalitné čierne skrinky s množstvom skvelých vychytávok, značka LAMAX potom na cenovo dostupné kamery, ale nie na úkor kvality, ktoré vaše vrecko príliš nezaťaží. Česká značka LAMAX má navyše vo svojej ponuke aj množstvo slúchadiel alebo bezdrôtové bluetooth reproduktory.

Naša ponuka záznamových kamier zahŕňa

Pri plnení e-shopu sme si dali záležať na rozloženie jednotlivých kategórií DVR kamier tak, aby bol výber čo najprehľadnejší. Nájdete u nás záznamové kamery do auta s GPS, s Wi-Fi, v spätnom zrkadle atď. Veríme, že sa budete na našich stránkach pohodlne a ľahko orientovať a podarí sa vám vybrať si tú najvhodnejšiu kameru do vášho auta.

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.