Môj účet

Aktualizácia značky Mac Audio pre rok 2016

Dali sme si záležať a aktualizovali sme celý sortiment značky Mac Audio:
Nižšie ceny na časť sortimentu, nové vlastné detailné fotografie z viacerých uhlov, ešte viac tovaru skladom, zaujímavejšie akčné sety.


Značka MAC AUDIO® bola jednou z prvých na českom a slovenskom trhu, ktorá dosiahla veľkej obľúbenosti u svojich zákazníkov. Táto nemecká značka vznikla pred viac ako 35 rokmi a celú dobu sa úspešne zaoberá výrobou autohifi komponentov. Mimoriadnu pozornosť venujú kvalite, ktorá je za dostupnú cenu s použitím aktuálnych technológií a moderných materiálov. Väčšina reproduktorov Mac Audio je testovaná pomocou špeciálnej technickej analýzy Klippel®, ktorá zaručuje vysokú kvalitu produktov MAC AUDIO®. Pokiaľ chcete silné basy, prekreslené stredy a čisté výšky, MAC AUDIO® splní vaše očakávania. So značkou MAC AUDIO® máme veľmi dobré skúsenosti od počiatku nášho pôsobenia (rok 2005) a vieme tak, ako jednotlivé reproduktory, subwoofery alebo zosilňovače pracujú. Väčšinu produktov tejto značky si môžete prísť vypočuť na našu kamennú predajňu s demo-panelom v Brne. Sme jediným a výhradným distribútorom značky MAC Audio® pre ČR a overeným predajcom pre SR. Stabilne pre vás držíme 95% sortimentu skladom.

Reproduktory do auta Mac Audio

  • Mac Audio Star X - najvyššia séria s vysokým výkonom a podmanivým dizajnom.
  • Mac Audio Star Flat - podľa názvu už môžeme definovať, "Flat" sú veľmi ploché reproduktory s nízkou montážnou hĺbkou, ktoré sa zmestia takmer kamkoľvek a nie je potrebné dopredu zisťovať akú má vaše auto montážnu hĺbku.
  • Mac Audio Performance X - séria Performance X sa chváli čierno lakovým košom, samotné magnetické pole u tohto radu je optimalizované pomocou unikátneho meracieho systému KLIPPEL®, efektívne a široké chladenie cievky pre vyššiu stabilitu a výkon, phase plug - pevný stred (na danú cenovú kategóriu ojedinelé), špecifický dizajn membrány formou včelích plástov.
  • Mac Audio APM FIRE - špeciálna vrstvená papierová membrána v obľúbenej červenej farbe, dômyselné chladenie kmitacej cievky, magnetické pole je optimalizované pomocou meracieho systému KLIPPEL®, ochranné mriežky s logom Mac Audio súčasťou balenia, najlepší pomer cena / výkon, najpredávanejší rad reproduktorov na trhu.
  • Mac Audio Mac Mobil Street - základná séria reproduktorov Mac Audio nestráca nič na svojej kvalite, na danú cenovú kategóriu ide o top produkty s poctivým spracovaním a veľmi príjemným zvukom, široká škála rozmerov vrátane plochých, toľko žiadaných 165 mm komponentných reproduktorov.

Subwoofery Mac Audio

  • MAC Audio STX - najvyššia séria, liaty kôš, exkluzívne spracovanie, brutálne výkony v danej cenovej kategórii.
  • Mac Audio Ice Cube - aktívne aj pasívne boxy prezývané ako ľadové kocky nielen dobre vyzerajú, ale aj dobre znejú vďaka šikovej konštrukcii, podsvietenie pomocou bielych LED diód, ozvučnice vyrobené z MDF a po novom potiahnuté čiernym magickým kobercom.
  • Mac Audio Bass leader - boxy osadené subwooferom Mac Audio, nájdete tu ako tubu, tak bassreflexovú skriňu a subwoofer v bandpass ozvučnici - ideálny pre začínajúcich hifistov.

Zosilňovače Mac Audio

  • Mac Audio ZXS - najvyššia séria zosilňovačov MAC Audio, pozlátené vstupné terminály, ochranné systémy proti skratu, proti prehriatiu, LED podsvietené logo "ZXS", kvalita zvuku 100% zodpovedajúcej cene zosilňovačov.
  • Mac Audio MPE - vstupný rad zosilňovačov MAC Audio, kompaktné rozmery, ústretová cenová politika, sympatický dizajn.

Mac Audio ostatné

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.