Môj účet

2 nové high-tech povlaky Carbon Collective

Dlho očakávané nové povlaky Carbon Collective sú konečne tu!

Anglický špecialista na keramické povlaky už v lete avizoval, že aktívne pracujú na úplne nových produktoch v oblasti keramickej ochrany laku. Pred koncom roka konečne pustili tieto produkty do predaja a my sme z nich neskutočne nadšení. Tvrdosť 9H a dokonca aj samoliečivé vlastnosti. Super hydrofóbny povlak a životnosť povlaku sľubuje Carbon Collective až na 7 rokov. Je neskutočné, kam sa technológia ochrany laku môže posúvať. Dovoľte nám predstaviť súrodencov od Carbon Collective v novom 'darkness' dizajne:

  • Keramický samouzdravujúcí sa povlak Carbon Collective Nero Self-Healing Ceramic Coating 30 ml - ide o ultra hydrofóbny, keramický povlak s univerzálnym použitím na plasty, vinyl a samozrejme aj lak. Po nanesení sa povlak stáva aktívnou vrstvou na povrchu, chrániaci pred chemikáliami, vtáčím trusom, UV lúčmi a dokonca aj drobnými škrabancami po dobu až piatich rokov. Nero má vysoký aktívny obsah, ktorý sa skladá z diamantových častíc, čo pomáha maximalizovať lesk a ochranu. Súčasne napomáha procesu samoliečby a navyše dokáže eliminovať vlasové škrabance. Nero môžete tiež použiť ako hornú vrstvu na povlak Carbon Collective Molecule, zvýšite tak ochranu laku proti škrabancom až na sedem rokov!
  • Keramický povlak Carbon Collective Molecule 9H Ceramic Coating 30 ml - Molecule je skutočný 9H ultra hydrofóbny povlak. Po aplikácii sa ochrana stáva aktívnou vrstvou na povrchu, chrániaci pred poškriabaním, chemikáliami, vtáčím trusom a UV lúčmi po dobu až piatich rokov. Táto ochrana môže byť použitá ako samostatná vrstva alebo ako základná vrstva pre Nero Ceramic Coating, čo zvyšuje trvanlivosť a odolnosť proti poškriabaniu až na sedem rokov!
 

Pýtate sa v čom je teda zásadný rozdiel medzi Nero a Molecule?

Molecule je v podstate super odolná keramická ochrana laku, ktorá má tvrdosť 9H. Veľmi statočne chráni lak a vydrží až 5 rokov. Nero má tvrdosť "iba" 3,5H, ale zase má výrazne lepšie hydrofóbne vlastnosti, ponúkne ešte vyšší lesk a do určitej miery je tento povlak samoliečivý, čiže bežné škrabance sa sami zatiahnu pri vystavení teplu. Je teda čisto na vás, či vám bude stačiť špičková ochrana a tradičné vlastnosti keramického povlaku - potom zvoľte Molecule. Ak hľadáte povlak, ktorý je extrémne lesklý, má rýchly odvod vody a nepotrebujete tvrdosť 9 - potom zvoľte Nero. Najlepšie je oba povlaky kombinovať, prvá vrstva Molecule a na ňu aplikovať Nero. Vznikne vám tak dokonalá ochrana laku s výdržou až sedem rokov!

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.