Môj účet

Niekoľko noviniek od Infinity Wax

Infinity Wax je uznávaná a inovatívna značka, ktorá na trh uvádza produkty, ktoré dlhodobo testuje, a s ktorými vnáša do sveta detailingu vždy niečo nové. So značkou Infinity Wax spolupracujeme už 3 roky a bol teda najvyšší čas „zapracovať“ na sortimente, ktorý si u nás každý zákazník môže zakúpiť. Na jeseň tohto roku sme teda do našich virtuálnych poličiek na e-shope zaradili sedem noviniek tejto značky. Pri dopĺňaní nových produktov sme vymenili fotky produktov za lepšie, a tiež sme pridali do detailu video s popisom, ako sa daný prípravok správne používa. Novinky sú už na ceste do nášho skladu a čoskoro budú dostupné. (Pri aktualizácii sme tiež plošne zlacnili všetky produkty, a to rádovo od 1 do 12% !!!)

O značke Infinity Wax

Táto značka vznikla v roku 2013 v Edinburgu, v meste, kde sa nakrúcal kultový film Trainspotting. Zakladateľom značky je Michael Cipriani, ktorý prežíva svoj americký sen, a ako on sám hovorí: „Nikdy by som neveril, že je možné vybudovať v dnešnej dobe autokozmetikou presýteného trhu novú značku a preraziť s ňou.“ Značku založil vďaka vlastnej potrebe kvalitných voskov, ktoré mu na vtedajšom trhu chýbali. Preto si ich sám začal vyrábať a testovať. Po prekvapivo výborných výsledkoch sa rozhodol "ísť do toho naplno" a do sveta autokozmetiky priniesť niečo nové, vysoko kvalitného a s nadstavbou netradičných výsledkov. No povedzte sami, už ste niekedy videli vosk, ktorý je zložený z piatich druhov prírodných voskov a k tomu navyše s prímesou SiO2? Dá sa povedať, že Infinity Wax Primo je v podstate bezkonkurenčný vosk.

Predstavenie noviniek od Infinity Wax

  • Dekontaminačný autošampón Infinity Wax WAX OFF Shampoo - silný alkalický šampón určený na odstránenie voskov a sealantov z vozidla. Tento produkt sa používa buď na odstránenie starých voskov alebo iných ochranných produktov, alebo na obnovenie funkčnosti skôr aplikovaných keramických povlakov. Môžete ho zakúpiť v 500 ml alebo 5 litrovom balení.
  • Umývanie bez vody Infinity Wax Zero Water - bezvodný čistiaci prípravok 3 v 1, ktorý umožňuje "bezpečne" čistiť a chrániť vaše vozidlo v oblastiach s obmedzením prítoku vody alebo zákazom používania vody na umývanie áut. Produkt je možné použiť troma rôznymi spôsobmi, vďaka čomu je úplne unikátny! Ponúka sa v 500 ml alebo 5 litrovom balení.
  • Šampón na ALU kolesá Infinity Wax Wheel Shampoo - vysoko koncentrovaný alkalický šampón navrhnutý špeciálne k bezpečnému rozkladu brzdového prachu a nečistôt, ktoré zostávajú na ALU kolesách. Stačí naliať iba 25 až 50 ml šampónu do vedra so studenou vodou, aby ste vytvorili skutočne napenený roztok a mohli ste kolesá umývať rýchlo a efektívne. Šampón na kolesá je vhodný pre citlivé laky kolies a je ideálnym produktom na použitie na vozidlách s keramickými brzdami. Je možné zakúpiť v 500 ml alebo 5 litrovom balení.
  • Povlak na pneumatiky Infinity Wax Tyre Candy - super hustý, ochranný povlak na pneumatiky s vôňou sladkej maškrty. Tyre Candy je vhodný aj na nelakované plasty a gumu ako krátkodobá ochrana. Po aplikácii zasychá do lesklého, nemastného povrchu, ktorý nelepí. Na pneumatike dokáže vydržať až 6 týždňov.
  • Keramická ochrana laku Infinity Wax Synergy 2 Year Coating Kit - povlak, ktorý nadväzuje na Lite, čo je jednoročný striekací ochranný povlak. Synergy 2 zvyšuje výkon vo všetkých oblastiach! Dvakrát odolnejšie, ešte jednoduchšie aplikácie, neuveriteľný lesk a samozrejme legendárne kvapôčkovanie a špičková ochrana laku. Pokiaľ hľadáte vysoko výkonný keramický povlak, ktorý môžete aplikovať doma, potom už ďalej nehľadajte. Tento set je dodávaný v praktickej aplikačnej sade, ktorá obsahuje 1 x 30 ml ochranný povlak a obojstranný aplikátor. Set je schopný pokryť 2 vozidlá priemernej veľkosti alebo 1 väčšie vozidlo plus ALU kolesá, čo z neho robí jeden z najvýhodnejších povlakov na trhu.
  • Vosk v spreji Infinity Wax Supergloss+ Spray Wax - pokračovanie pôvodného vosku SuperGloss, ktorý prvýkrát zaznamenal popularitu už v roku 2013. Jeho obrovskou výhodou je vynikajúci lesk, ľahká aplikácia a výborné hydrofóbne vlastnosti. Výdrž je vďaka obsiahnutým polymérom 6 až 8 mesiacov s maximálnym efektom. To je to, čo zo SuperGloss+ robí jasnú voľbu pri výbere vosku.
  • Čistič kože Infinity Wax Leather Cleanser - bezpečný čistič kože s luxusnou toskánskou vôňou kože, ktorá prevonia celý interiér vášho vozidla. Leather Cleanser je prémiový sprej na čistenie automobilovej kože, ktorý je navrhnutý špeciálne na prácu s pigmentovanými a umelými koženými povrchmi, ktoré sa obvykle vyskytujú v dnešných vozidlách. Nie je ale vhodný pre alcantaru, semiš / nubuk. Kombináciou modifikovaných, povrchovo aktívnych zložiek s inovatívnymi polymérmi sa Infinity Wax podarilo vyvinúť novú generáciu čistiacich prostriedkov na kožu. Leather Cleanser nastavuje nový štandard a zvyšuje účinnosť čistenia minimálne o 20% v porovnaní s existujúcimi prípravkami na čistenie kože na trhu. Leather Cleanser neobsahuje APEO, je biologicky odbúrateľný a chráni životné prostredie. Môžete ho zaobstarať v 500 ml fľaši s rozprašovačom alebo v ekonomickom 5litrovom kanistri.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Infinity Wax WAX OFF Shampoo (5 l)Dekontaminačný autošampón Infinity Wax WAX OFF Shampoo (5 l)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)silný alkalický šampón určený na odstránenie voskov a tesnení z vášho vozidla, 5 l54,99 EURSkladomInfinity Wax WAX OFF Shampoo (500 ml)Dekontaminačný autošampón Infinity Wax WAX OFF Shampoo (500 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)silný alkalický šampón určený na odstránenie voskov a tesnení z vášho vozidla, 500 ml13,99 EURSkladomInfinity Wax Zero Water (5 l)Umývanie bez vody Infinity Wax Zero Water (5 l)Rýchly náhľadprípravok 3 v 1, umývanie bez vody, 5 l47,99 EURSkladomInfinity Wax Zero Water (500 ml)Umývanie bez vody Infinity Wax Zero Water (500 ml)Rýchly náhľad3 v 1, umývanie bez vody, 500 ml12,99 EURSkladomInfinity Wax Tyre Candy (250 ml)Povlak na pneumatiky Infinity Wax Tyre Candy (250 ml)Rýchly náhľadhustý povlak na pneumatiky s lesklým povrchom, výdrž až 6 týždňov, 250 ml16,99 EURSkladomInfinity Wax Synergy 2 Year Coating KitKeramická ochrana laku Infinity Wax Synergy 2 Year Coating KitTipRýchly náhľadkompletný set keramickej ochrany laku a ALU kolies na 2 roky, 30 ml79,99 EURSkladomInfinity Wax SuperGloss+ Spray Wax (500 ml)Keramický vosk v spreji Infinity Wax SuperGloss+ Spray Wax (500 ml)Rýchly náhľadhybridný vosk v spreji s vysokým leskom s obsahom SiO2, ochrana 6 až 8 mesiacov, 500 ml47,99 EURSkladomInfinity Wax Leather Cleanser (5 l)Čistič kože Infinity Wax Leather Cleanser (5 l)TipRýchly náhľadprofesionálny čistič kože s luxusnou toskánskou vôňou kože, 5 l63,99 EURSkladomInfinity Wax Leather Cleanser (500 ml)Čistič kože Infinity Wax Leather Cleanser (500 ml)TipRýchly náhľadprofesionálny čistič kože s luxusnou toskánskou vôňou kože, 500 ml13,99 EURSkladomInfinity Wax Wheel Shampoo (5 l)Šampón na ALU kolesá Infinity Wax Wheel Shampoo (5 l)Rýchly náhľadalkalický šampón na alu kolesá, super pre keramické brzdy, 5 l54,99 EURSkladomInfinity Wax Wheel Shampoo (500 ml)Šampón na ALU kolesá Infinity Wax Wheel Shampoo (500 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)alkalický šampón na ALU kolesá, super pre keramické brzdy, 500 ml13,99 EURSkladom

Podobné články

Poďme vyskúšať nové produkty od Cleantle
Prišiel čas na nové, svieže značky z kategórie starostlivosti o auto. Jedna z ďalších nových značiek u nás je Cleantle. Značka, ktorá vyrástla z veľmi známej značky Cleantech. Čoskoro skladom!
Celý článok
Aqua Car Cosmetics najnovšie na Ahifi
Novinkou v našej ponuke je sortiment Aqua Car Cosmetics, v ktorom nájdete najmä špičkové keramické ochrany pre začínajúcich aj profesionálnych detailerov. Viac info v článku.
Celý článok
Talianske kúzla so značkou RUPES
Rozširujeme ponuku produktov značky RUPES a zároveň znižujeme ceny. Poďte s nami objavovať kúzelné možnosti renovácie laku.
Celý článok
Ewocar - autokozmetika (nielen) pre profesionálov
Po novom na našom e-shope nájdete autokozmetiku Ewocar, ktorá je zameraná najmä na vysoko odolnú keramickú ochranu, prípravky na leštenie laku a bohaté príslušenstvo.
Celý článok