Môj účet

Koch Chemie - nemecký detailing

Posledné dva roky sme sa zamerali na značky, ktoré sú stále viac a viac obľúbenejšie. Nové značky sme do nášho sortimentu už nezaraďovali, tak ako tomu bolo do roku 2020, kedy sme postupne našu ponuku rozširovali o nové a nové značky. Preto sme sa rozhodli pripomenúť vám niektoré zo značiek, ktoré už nejaký čas ponúkame. Túto značku máme v ponuke už viac ako dva roky. Nemecká značka Koch Chemie zaradila do svojej ponuky niekoľko noviniek a spoločne s nimi vám ukážeme aj tie najobľúbenejšie produkty, ktoré sa aj najviac predávajú.

8 TOP produktov od Koch Chemie

  1. Na prvom mieste je jednoznačne čistič kože a alcantary Koch Chemie Pol Star, ktorý od našich zákazníkov dostal už 56 hodnotení s výsledkom 94%. Litrové balenie, možnosť riedenia až do pomeru 1:20 a s cenou 7,53 € nemá na trhu konkurenciu!
  2. Na mieste druhom je vysoko kvalitná penová špongia Koch Chemie na aplikáciu najrôznejších náterov alebo prípravkov. Použitie je možné ako na exteriér, tak na interiér.
  3. Tretí je univerzálny čistič Koch Chemie Green Star, čistič bez fosfátov a rozpúšťadiel. Po správnom nariedení je vhodný snáď na všetky povrchy! Cena 6,17 € na jednolitrovom balení je úplne bezkonkurenčná.
  4. Sivá špongia Koch Chemie na čistenie vnútorných plastov - špeciálna špongia, ktorá dokáže zázraky!
  5. Piaty v predajnosti je čistič okien a skiel Koch Chemie Speedglasscleaner s 15 hodnoteniami a výsledkom 100% spokojnosti. Vysoká kvalita a príjemná vôňa sú jeho hlavné výhody.
  6. Na šiestom mieste sa umiestnil oživovač gumových kobercov Koch Chemie Gummifix - udržuje a chráni všetky plastové diely, gumy, všetky gumové koberce, rohože, pedále a podlahy z umelých hmôt, kde je vyžadovaná odolnosť proti sklzu. Neobsahuje silikón.
  7. Siedma priečka patrí prípravku na ošetrenie vonkajších plastov Koch Chemie Plast Star 96 - prípravok, ktorý čistí, ošetruje a dlhodobo konzervuje exteriérové ​​plasty. Zabráni primrznutiu dverného a okenného tesnenia v aute.
  8. Na ôsmom mieste je Koch Chemie Top Star - tento prípravok je určený na vnútorné plasty, ide o špeciálnu prémiovú emulziu, ktorá slúži na čistenie a oživenie plastových a gumových dielov vo vnútorných častiach vozidiel. Top Star vytvára dlhotrvajúci saténový film s prirodzeným leskom, ktorý chráni povrch pred UV žiarením. Špeciálne látky udržujú plasty ohybné, gumové tesnenia pružné a pôsobia antistaticky.

4 novinky Koch Chemie pre leto 2022

  • Univerzálny čistič Koch Chemie Allround Surface Cleaner (500 ml) - čistič väčšiny povrchov, ktorý je vhodný na použitie pre automobily, domácnosti a firmy. Odtlačky prstov, prach, mastnota a podobné nečistoty odstránia rýchlo a dôkladne. Výsledok - čistenie bez zvyškov a šmúh na všetkých hladkých povrchoch aj na nepolárnych materiáloch, ako sú plasty (navigačný displej, TFT atď.). Je tiež ideálny na čistenie vetracích otvorov, textílií atď., pretože zloženie nezanecháva stopy vody ani zvyšky chemikálií. Navyše vás osloví príjemnou vôňou.
  • Aktívna pena Koch Chemie Gentle Snow Foam (5 l) - silne peniaca a pH neutrálna aktívna pena s príjemnou vôňou čerešní. Gentle Snow Foam je možné použiť nielen na predumytie ako aktívnu penu pomocou penovacieho zariadenia, ale aj ako šampón na ručné umývanie vozidla. Gentle Snow Foam tvorí rovnomernú a veľmi dobre zmáčajúcu penovú vrstvu - obal, ktorý sa na povrchu dlho udrží a umožňuje tak dlhú dobu pôsobenia. Na základe svojho pH neutrálneho zloženia nepoškodzuje ochrannú voskovú vrstvu. Pri silnom znečistení a pre rýchle odstránenie hmyzu sa môže do zriedeného prípravku Gentle Snow Foam pridať 10 až 30 ml prípravku Green Star Universal.
  • Leštidlo na kov Koch Chemie Metal Polish (75 ml) - vynikajúce leštidlo na všetky kovy. Odstraňuje hrdzu, nečistoty a ošetruje v jednom pracovnom kroku. Zvyšuje prirodzený stupeň lesku a vytvára krásny korálkový efekt.
  • Nový rozprašovač Koch Chemie.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Koch Chemie Allround Surface Cleaner (500 ml)Univerzálny čistič Koch Chemie Allround Surface Cleaner (500 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)univerzálny čistič, 500 ml10,40 EURSkladomKoch Chemie Gentle Snow Foam (5 l)Aktívna pena Koch Chemie Gentle Snow Foam (5 l)Rýchly náhľadpH neutrálna aktívna pena, 5 l82,75 EURSkladomKoch Chemie Metal Polish (75 ml)Leštidlo na kov Koch Chemie Metal Polish (75 ml)Rýchly náhľadvysoko kvalitné leštidlo na kovové časti, 75 ml10,05 EURSkladomKoch Chemie Sprühkopf StarRozprašovač Koch Chemie Sprühkopf StarRýchly náhľad (3 hodnotenia)kvalitný rozprašovač4,80 EURSkladomKoch Chemie Pol Star (1 l)Čistič Koch Chemie Pol Star (1 l)TipRýchly náhľad (88 hodnotení)čistič s konzervačnou látkou na kožu, textil a alcantaru, koncentrát, 1 l10,50 EURSkladomKoch Chemie špongia čiernaČierna špongia Koch ChemieRýchly náhľad (26 hodnotení)špongia na nanášanie prípravku na plasty, gumu a kožu1,45 EURSkladomKoch Chemie Green Star (1 l)Univerzálny čistič Koch Chemie Green Star (1 l)TipRýchly náhľad (39 hodnotení)vysoko koncentrovaný univerzálny čistič pre interiér a exteriér so širokou škálou možností riedenia a oblastí použitia, 1 l8,30 EURSkladomKoch Chemie špongia siváŠpongia sivá Koch ChemieRýchly náhľad (10 hodnotení)špeciálna špongia na čistenie interiéru1,25 EURSkladomKoch Chemie SpeedGlassCleaner (750 ml)Čistič okien a skiel Koch Chemie SpeedGlassCleaner s rozprašovačom (750 ml)Rýchly náhľad (22 hodnotení)prípravok na rýchle čistenie sklenených povrchov bez zanechania šmúh, odstraňuje aj prilepené zvyšky vosku z umývacích liniek, hmyz a pod.10,50 EURSkladomKoch Chemie Gummifix (1 l)Oživovač gumových kobercov Koch Chemie Gummifix (1 l)Rýchly náhľad (18 hodnotení)oživovač gumových kobercov, gumy a plastov, 1 l14,40 EURSkladomKoch Chemie Plast Star 96 (1 l)Prípravok na plasty Koch Chemie Plast Star 96 (1 l)Rýchly náhľad (19 hodnotení)čistí a ošetruje vonkajšie plasty, 1 l21,00 EURSkladomKoch Chemie Top Star (1 l)Ošetrenie vnútorných plastov Koch Chemie Top Star (1 l)Rýchly náhľad (23 hodnotení)emulzia na čistenie a oživenie plastových častí interiéru, 1 l18,75 EURSkladom

Podobné články

Meguiar's novinky na leto 2022
Americký Meguiar's kontinuálne prináša novinky do svojej širokej ponuky. Teraz prichádza s 11 novými produktmi, ktoré máme už objednané.
Celý článok
Nové produkty CarPro 2022/2023
Teraz, na začiatku jarnej sezóny, zaraďujeme do našich virtuálnych poličiek niekoľko noviniek od značky CarPro. Budú sa vám určite páčiť.
Celý článok
Autokozmetika s vôňou parfumu
Včera prebehla svetová premiéra dlho očakávaných noviniek od Fresso. Po dlhom období testovania Fresso uvádza na trh svoju vlastnú autokozmetiku s vôňou parfumu.
Celý článok
Niekoľko nových produktov od Purestar
Ako už býva zvykom, tak s naskladnením vašich obľúbených produktov od juhokórejského výrobcu Purestar, sa objaví aj niekoľko noviniek. Na tie sa pozrieme v tejto aktualite.
Celý článok