Môj účet

Dodo Juice 2021 - nové logo, design aj veľa nových produktov

Refresh is here.

Týmto nadpisom začala v marci tohto roka nová, dôležitá etapa značky Dodo Juice. V Dodo Juice celý rok 2020 pracovali na nových produktoch, ktoré dostali zároveň nový dizajn loga a celé etikety, v ktorom hrá opäť hlavnú úlohu "blboun nejaplný aka Dronte maurícijský aka Raphus cucullatus aka Dodo", vyhynutý druh samotárského vtáka. V Dodo Juice sa vyžívajú v extra bláznivých názvoch svojich produktov, menujme napr. Dodo Juice Fabricadabra alebo Dodo Juice Pimp My Hide, ktoré sú jednoducho neprehliadnuteľné. Nám sa tento netradičný štýl komunikácie so svojimi zákazníkmi páči, je to hravé, veselé, nevšedné a funkčné. V ponuke sa objavilo desiatky nových produktov, čo sa od roku 2007 ešte nestalo, a postupne tak dochádza k veľkej obmene modelového radu. Áno, ešte nie je koniec, v priebehu apríla budú v ponuke pribúdať ešte mikrovláknové utierky, uteráky a veľa nového príslušenstva pre umývanie a detailing vozidla. My v Ahifi toto veľmi kladne kvitujeme, už bolo potrebné ten REFRESH urobiť...

Oddelenie značiek Dodo Juice a Supernatural

Dodo Juice v súvislosti s veľkou aktualizáciou spustili aj nové stránky na adrese https://dodojuice.net, kde zatiaľ nájdete všetky novinky Dodo Juice a produkty, ktorých sa týkala dizajnová obmena obalu alebo zmena či rozšírenie veľkosti balenia. Nenájdete tu ale už žiadny produkt z radu Supernatural, ktorý je veľmi obľúbený u zákazníkov z celého sveta, a ktorý zostáva bez zmien. Zmena je však tá, že produkty Supernatural nájdete na novom, oddelenom webe https://supernaturalcarcare.com/ a od teraz sa tento rad tvári ako samostatná odnož značky. My to vnímame jedine pozitívne, že sa z radu Supernatural vytvorila vlastná podznačka, alebo možno nadznačka Dodo Juice? Je dosť pravdepodobné, že vznikne aj samotná sekcia detailingového príslušenstva, ktoré bude taktiež týmto spôsobom rozdelená. Isté ale je jedno, vždfy kupujete vysoko kvalitné produkty, ktoré sa ručne vyrábajú a plnia do fľaštičiek vo Veľkej Británii a to s tradíciou už od roku 2007, resp. 2009 u radu Supernatural Car Care.

Prehľad všetkých noviniek, ktoré boli doteraz zverejnené

Už v januári a vo februári sa k nám dostala informácia, že Dodo Juice chystá veľkú ofenzívu nových produktov, ale do 4.3.2021 na všetky novinky bolo informačné embargo a bolo to veľmi napínavé, s čím vlastne prídu. Ak to nebude krok vedľa, či sa nám to bude páčiť, či to nebude príliš komplikované? Niektoré produkty pokračujú, len sa zmenila etiketa alebo vznikol nový objem balenia, ale veľa produktov v našej ponuke končí a niektoré ďalšie ešte budú končiť. Výmena modelového radu je totiž tak rozsiahla, že sa to nedá zvládnuť v rámci jedného dňa alebo mesiaca. Sledujte naše stránky, kde budeme novinky postupne aktívne pridávať. Sme prvý obchod v strednej a východnej Európe, ktorý má novinky v ponuke a väčšinu z ich navyše skladom! Mnoho dní sme pre vás produkty prekladali a následne zaraďovali do našej ponuky, aby sme to stihli presne do začiatku jarnej sezóny, kedy budu mnohí z vás chcieť novinky určite testovať a vyskúšať.
Dlhý zoznam noviniek Dodo Juice už môžete vidieť nižšie:

  • Zvyšovač lesku a glaze v jednom Dodo Juice Fillit Bang - ak si netrúfate na strojové leštenie, je tu cesta vyplnenia a maskovania povrchu laku. Ide o rýchly spôsob ako vytiahnuť zo staršieho laku maximálny lesk za veľmi krátku dobu. Maximalizuje povrchovú úpravu a čo najviac vylepšuje vzhľad a lesk vášho vozidla.
  • Čistič laku a stredne silná leštiaca pasta Dodo Juice Depth Charge - ak máte radi Lime Prime od Dodo Juice, ale priali by ste si, aby to malo ešte vyššiu účinnosť, potom je tu je Depth Charge, stredná / ťažšia leštiaca pasta pre vyleštenie hlbších defektov alebo pre použitie na tvrdších lakoch. Aj keď nevie nahradiť najhrubšie brúsne pasty, má veľmi dobrú účinnosť, navyše sa s pastou dobre pracuje.
  • Čistič laku a leštidlo s mikroabrazívmi Dodo Juice Critical Finish - ak je pre vás povrch vášho vozidla zásadný, nehľadajte nič moc iného. Critical Finish prináša práve to - bezchybné výsledky pri strojovom leštení v konečnej fáze alebo na použitie ako čistič laku. S tými najjemnejšími mikroabrazívmi poskytuje vysoký lesk a nízku úroveň rezu - iba odstraňuje drobné vady a neuberá takmer žiadnu vrstvu laku. Ideálne pre vozidlá s mäkkým lakom, hlavne na japonské autá.
  • Urýchľovač pri sušení s ochranou Dodo Juice Drynamo - špeciálny ochranný prostriedok na umývanie vo fáze oplachovania, vyrobený za účelom urýchlenia procesu oplachovania a sušenia (a súčasne tiež poskytujúcu ochranu). Drynamo dokáže sušiť a chrániť formou sealantu. Čo naozaj potrebujete vedieť je, že zvyšuje odtok vody a zabraňuje jej hromadenie na karosérii. Vďaka tomu je sušenie rýchlejšie a jednoduchšie. Drynamo po aplikácii zanecháva malé množstvo maziva, aby zapuzdril zostávajúce nečistoty a znížili pravdepodobnosť poškriabania laku.
  • Vysoko obľúbený univerzálny čistič pre interiér aj exteriér Dodo Juice Total Wipe Out - po novom v 1 litrovom balení za super cenu 13,47 €! Tento čistič, ktorý dostal mnoho ocenení, nesmie chýbať v žiadnej výbave.
  • Vysoko účinná aktívna pena Dodo Juice iFoam Max TFR Snow Foam - táto pena nie je pH neutrálna, je to agresívna aktívna pena, ktorá zvyšuje čistiaci výkon na maximum.
  • Predumytie Dodo Juice Pressure Squash - špeciálny čistiaci prostriedok na predumytie pre tlakové umývačky. Bezkontaktne zvyšuje čistiaci výkon rovnako ako aktívna pena, ale bez oneskorenia a rozsiahleho oplachovania. Znie to skvele... ale ako to funguje? Je to prípravok príbuzný All Purpose Cleaners (APC) a Traffic Film Removers (TFR) obsahujúci zmes detergentov a jemných rozpúšťadiel a odmasťovačov, ktoré odstraňujú špinu pri kontakte.
  • Šetrný odstraňovač téru, asfaltu a lepidiel Dodo Juice Tarmageddon - väčšina odstraňovačov téru a lepidla sú celkom agresívne, ale nie Tarmageddon. Tarmageddon totiž využíva silu prírodného pomarančového oleja a kombinuje ho so zmesou sofistikovaných rozpúšťadiel k ľahkému odstráneniu téru, gumových škvŕn a (väčšiny) zvyškov lepidla - pričom je radosť ho používať (vonia úžasne)!
  • Odstraňovač hmyzu a vtáčieho trusu Dodo Juice Files Undone - Bug and Bird Mess Remover - špeciálny odstraňovač zvyškov hmyzu a vtáčieho trusu, výhradne vyrobený pre tento účel. Flies Undone obsahuje zmes čistiacich prostriedkov s lubrikáciou, ktoré by ste normálne očakávali od detaileru. Voila - najlepšie z oboch svetov. S príjemnou citrusovou vôňou ho stačí naniesť na chladnú karosériu, nechať ho niekoľko minút pôsobiť a potom prípravok opláchnuť tlakom vody.
  • Čistič laku pred aplikáciou vosku alebo keramiky a čistič okien Dodo Juice Stripp-Ex - špeciálna odmasťovacia zmes "silné rozpúšťadlo", ktoré je určené k čo najlepšiemu odmasteniu povrchu laku, či už ide o oleje, živice, leštiace pasty, vosky alebo iné ochrany laku (okrem keramického povlaku!).
  • Veľmi obľúbené prírodné karnaubské vosky po novom v 150 ml balení: Dodo Juice Rainforest Rub (150 ml)Dodo Juice Light Fantastic (150 ml)Dodo Juice Orange Crush (150 ml)Dodo Juice Purple Haze (150 ml)Dodo Juice Hard Candy (150 ml)Dodo Juice Diamond White (150 ml)Dodo Juice Banana Armour (150 ml)Dodo Juice Blue Velvet (150 ml).
  • Hybridný tuhý vosk Dodo Juice Shinecraft - High Performance Hybrid Wax (150 ml) - hybridný tuhý biely vosk, ktorý je určený špeciálne na svetlé laky. Shinecraft je špičkový hybridný vosk, ktorý sa vyznačuje tým, že je napoly vosk a napoly sealant. Od každého produktu si vzal tie najlepšie vlastnosti. Disponuje hlbokým leskom a vďaka syntetickým zložkám vysokou vodoodpudivosťou a tepelnou ochranou. Jeho výdrž je 4-6 mesiacov a po celú dobu bude váš lak chrániť pred poveternostnými vplyvmi, nečistotami aj UV žiarením.
  • Hybridný tuhý vosk Dodo Juice Scarlet Fever - High Performance Hybrid Wax (150 ml) - hybridný tuhý biely vosk, ktorý je určený špeciálne na teplé farby, ako sú červená alebo oranžová. Scarlet Fever je špičkový hybridný vosk, ktorý sa vyznačuje tým, že je napoly vosk a napoly sealant. Od každého produktu si vzal tie najlepšie vlastnosti. Disponuje hlbokým leskom a vďaka syntetickým zložkám vysokou vodoodpudivosťou a tepelnou ochranou. Jeho výdrž je 4 - 6 mesiacov, a po celú dobu bude váš lak chrániť pred poveternostnými vplyvmi, nečistotami aj UV žiarením.
  • Čistič kolies Dodo Juice Deep Purple - High Performance Full-spectrum Wheel Cleaner- celospektrálny čistič kolies založený na najpredávanejšom odstraňovači hrdze Ferrous Dueller. Deep Purple bol ale mierne zahustený po dlhšiu dobu pôsobenia a obsahuje povrchovo aktívne látky, ktoré odstraňujú špinu. Navyše je tam pridané trochu rozpúšťadla, aby pomohli zmäkčiť škvrny téru, ktoré na kolesách zostávajú, a to najmä v lete. Neodstráni ich úplne, zvlášť ak sú "zapečené", ale z väčšej časti ich dokáže odstrániť. To znamená, že zmena farby nemusí byť tak intenzívna alebo tak rýchla ako u Ferrous Dueller, pretože má širšie zloženie, ale vďaka tomu je efektívnejší pre špeciálne úlohy pri čistení kolies.
  • Čistič prémiových kolies Dodo Juice Dish Soap - Wheel Cleaner for Custom Wheels - skutočne pH neutrálny čistič kolies vyrobený s použitím neutralizovaných solí a silných čistiacich prostriedkov - čistič kolies, ktorý je tak bezpečný, ako to len ide. Žiadna zmena farby. Žiadne podivné chemické reakcie. Proste dobré, poctivé a BEZPEČNÉ!
  • Ochranný nano sealant na kolesá s výdržou 2 - 4 mesiac Dodo Juice Wheeler Sealer - keď premýšľate o čistení kolies, automaticky premýšľate o silných čistiacich chemikáliách alebo o chemických látkach meniacich sa pri práci na fialovú farbu. Napriek tomu je ľahké prehliadnuť skutočnosť, že sa chránené koleso menej špiní a jeho čistenie vyžaduje oveľa menšie úsilie. Dobre ochránené koleso môže skutočne potrebovať iba tlakovú umývačku alebo rýchle použitie umývacej rukavice. Nie je potrebné nič podstatnejšie.
  • Prípravok na pneumatiky a plasty Dodo Juice Dark Matter - prípravok na plasty, pneumatiky a gumové obloženia so saténovým povrchom. Možno použiť na hladký plast, textúrovaný lem, gumu alebo dokonca čierno lakovaný kov. Povrch po aplikácii bude vyzerať rovnako dobre ako nový po dobu niekoľkých týždňov, než bude potrebné znovu vrstvu obnoviť. Výsledný povrch nie je lepkavý a nepriťahuje prach.
  • Ochrana na plasty Dodo Juice Taint it Black - pred niekoľkými rokmi vytvorili v Dodo Juice produkt Tyromania, vosk na pneumatiky v prirodzenom vzhľade, ktorý vydržal oveľa dlhšie ako tradičné lesky na pneumatiky. Ale mal matný / prirodzený vzhľad, takže nikdy nemal taký úspech, aký by si zaslúžil. Preto prišiel Taint it Black, ktorý stačí naniesť v tenkej vrstve, nechať zavädnúť a o niekoľko minút vyleštiť. Potom zanecháva saténový povrch, ktorý trvá mesiace - nie týždne.
  • Čistič na pneumatiky a plastové obloženie Dodo Juice Pneu Look - môžete stráviť hodiny čistením kolies, ale nedokonale umyté pneumatiky nikdy nevyzerajú tak dobre (obvykle trochu matne hnedé) ako vyčistené. Čistiaci prostriedok na pneumatiky Pneu Look je na báze citrusov a je navrhnutý tak, aby z pneumatík odstránil všetku mastnotu, špinu, oleje a staré vosky a lesky, aby zlepšil ich vzhľad - a zvýšil životnosť následne aplikovaných leskov alebo vosku. Na dosiahnutie tohto cieľa používa zmes povrchovo aktívnych látok a rozpúšťadiel, vrátane prostriedkov príjemných voňajúcich po citrusoch.
  • Sealant na okná Dodo Juice Max Pane - nano sealant na okná vytvorený tak, aby boli okná za dažďa čo najčistejšie, a to včetne maximalizácie odtoku špiny a zníženie množstva vodných škvŕn pri umývaní / oplachovaní. Ide o vysoko výkonný sealant na vodnej báze, ktorý môže byť nanášaný za mokra alebo za sucha.
  • Čistič na interiér Dodo Juice Cabin Krug - ak chcete udržiavať interiér svojho vozidla v prvotriednom stave, nehľadajte nič iné ako luxusný čistiaci sprej Cabin Krug. Tento luxusný čistič má totiž mnoho využití. Po prvé je ideálny na čistenie všetkých tvrdých povrchov - menovite palubná doska, plastové obloženie, vnútorné panely alebo všetky dotykové obrazovky a lesklé panely. Lepkavé odtlačky prstov odstráni veľmi ľahko. Môžete ho tiež vyskúšať na mäkkých vnútorných povrchoch, ako sú sedadlá, koberec alebo čalúnenie stropu. Nakoniec dokáže vyčistiť vnútorné sklo, a to aj tónované.
  • Čistič na látky a koberce Dodo Juice Fibre Reviver - v Dodo Juice vytvorili novú zmes, ktorá je o niečo menej agresívna než čistič kože z radu Supernatural, ideálny na odstránenie špiny a zároveň na zabránenie neprimeranému poškodeniu citlivých alebo jemných tkanín. Semiš alebo alcantara v tmavých farbách môžu byť náchylné k bieleniu, ale Fiber Reviver minimalizujete riziko neúmyselného poškodenia. Či už ide o sedadlá, čalúnenie stropu alebo koberca, Fiber Reviver čistí efektívne, ale šetrne.
  • Čistič na kožu a vinyl Dodo Juice Pimp my Hide - v Dodo Juice vedia, ako vyrobiť čistič kože. Šesť ocenení Auto Express pre Supernatural Leather Cleaner je toho dôkazom. Stále zostáva neporazený! U nového radu Dodo Juice sa rozhodli použiť zloženie Supernatural Leather Cleaner a vylepšiť ho. To znamená, že to funguje rovnako dobre, ale jeho vôňa je šťavnatejšia. Pimp My Hide môžete použiť na vinylovú, umelú kožu (vegánsku), na koženku, anilínovú kožu a obalenú (zušľachtenú) kožu. Ide ale o intenzívny čistiaci prostriedok, preto by ste mali byť opatrní v prípade, že ide o materiál citlivý, jemný, starý, poškodený, opravovaný alebo pestrofarebný.
  • Sealant na látky Dodo Juice Fabricadabra - cenovo výhodný nano sealant pre textílie, ktorý sa používa buď k nepremokavému vnútornému využitiu na čalúnenie sedačiek (aby bolo odolnejšie proti rozliatiu a ľahšie sa udržiavalo), alebo na ochranu textilnej / plátenej strechy kabrioletu. Poskytuje najlepšie výsledky pri nanášaní na husto tkané textílie pomocou štetca alebo valčeka (lepšie nasýtenie, než ľahké striekanie) vo viacerých vrstvách.
  • Rýchly detailer Dodo Juice Mint Condition - vyčistí a rozžiari všetky tvrdé povrchy, čo z neho robí najlepšieho kamaráta detailera, produkt číslo jedna a absolútnu záchranu! Ak potrebujete jediný sprej, ktorý robí trochu zo všetkého, potrebujete práve Mint Condition. Karosérie, lakované obloženie, nelakované hladké obloženie, čierne obloženie s textúrou, vnútorné tvrdé povrchy... všetky tieto povrchy sú jemne vyčistené a vyleštené do lesku bez šmúh. Po umývaní auta ho môžete použiť k jemnému odstráneniu kontaminácie, bez toho by to ovplyvnilo vosky alebo sealanty, ktoré boli predtým na lak aplikované.
  • Rýchly detailer pre matné povrchy Dodo Juice Dullicious - 99,9% rýchlych detailerov na trhu pridáva lesk. To je dôvod, prečo boli vynájdené a prečo ich ľudia kupujú. Ale to je k ničomu, ak máte matný povrch. Dokonca aj niektoré výrobky, ktoré sme testovali a ktoré boli vyrobené pre matné vozy, dodávajú lesk a zanechávajú za sebou saténový povrch. To samozrejme nie je vôbec dobré. Vy požadujete produkt, ktorý čistí a udržuje matný povrch matným, nezanecháva nič za sebou a nechá váš matný efekt vyniknúť na maximum.
  • 8 nových 100 ml vôní v spreji: Dodo Juice Merry Berry (vôňa šampónu Born To Be Mild), Dodo Juice Apple Tease (vôňa šampónu Sour Power), Dodo Juice Bold Spice (vôňa vosku Blue Velvet), Dodo Juice Wacky Acai (vôňa vosku Purple Haze), Dodo Juice Malibu Mist (vôňa ananásu s kokosom), Dodo Juice Sweet Shot (vôňa sladkostí), Dodo Juice Cherry Bomb (vôňa čerešní), Dodo Juice Coco Loco (vôňa kokosových orechov).

Veľa zaujímavých výpredajov Dodo Juice

V súvislosti s celkovou obmenou sortimentu značky môžete zakúpiť veľké množstvo produktov za výpredajové ceny. Ide často o produkty, ktoré sú veľmi obľúbené a po vypredaní už ich nebude možné nikdy objednať. Ak teda máte svoj obľúbený produkt Dodo Juice, ale prepadol sa do sekcie VÝPREDAJ, neváhajte a kúpte si pokojne do zásoby. Týchto produktov je viac ako 100 a nájdete ich v našom oddelení akcií a výpredajov, kde vidíte aj počet zostávajúcich kusov. Môžete tu nájsť zaujímavé produkty, ktoré vypredávame za diskontné ceny!!

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Dodo Juice Tarmageddon - High Performance Citrus Tar and Glue Remover (500 ml)Odstraňovač asfaltu a lepidiel Dodo Juice Tarmageddon - High Performance Citrus Tar and Glue Remover (500 ml)Rýchly náhľad (2 hodnotenia)šetrný odstraňovač téru, asfaltu a lepidiel, 500 ml15,90 EURSkladomDodo Juice Diamond White (150 ml)Tuhý vosk na svetlé laky Dodo Juice Diamond White (150 ml)-55 %ZľavaRýchly náhľad (3 hodnotenia)tuhý vosk pre biele, strieborné a svetlé laky, 150 ml19,99 EUR44,90 EURSkladomDodo Juice Banana Armour (150 ml)Tuhý vosk Dodo Juice Banana Armour (150 ml)Rýchly náhľadtuhý vosk pre žlté, oranžové a červené laky, 150 ml44,90 EURSkladomDodo Juice Blue Velvet (150 ml)Tuhý vosk pre tmavé laky Dodo Juice Blue Velvet (150 ml)TipRýchly náhľadtuhý vosk pre čierne, tmavo modré a ďalšie tmavé laky, 150 ml44,90 EURSkladomDodo Juice Black Widow - High Performance Hybrid Wax (30 ml)Hybridný tuhý vosk Dodo Juice Black Widow - High Performance Hybrid Wax (30 ml)TipRýchly náhľad (2 hodnotenia)hybridný tuhý vosk pre čierne laky, výdrž 4-6 mesiacov, 30 ml12,90 EURSkladomDodo Juice Black Widow - High Performance Hybrid Wax (150 ml)Hybridný tuhý vosk Dodo Juice Black Widow - High Performance Hybrid Wax (150 ml)-48 %TipZľavaRýchly náhľadhybridný tuhý vosk pre čierne laky, výdrž 4-6 mesiacov, 150 ml29,99 EUR57,90 EURSkladomDodo Juice Shinecraft - High Performance Hybrid Wax (30 ml)Hybridný tuhý vosk Dodo Juice Shinecraft - High Performance Hybrid Wax (30 ml)TipRýchly náhľadhybridný tuhý vosk pre svetlé laky, výdrž 4-6 mesiacov, 30 ml12,90 EURSkladomDodo Juice Shinecraft - High Performance Hybrid Wax (150 ml)Hybridný tuhý vosk Dodo Juice Shinecraft - High Performance Hybrid Wax (150 ml)TipRýchly náhľadhybridný tuhý vosk pre svetlé laky, výdrž 4-6 mesiacov, 150 ml57,90 EURSkladomDodo Juice Scarlet Fever - High Performance Hybrid Wax (30 ml)Hybridný tuhý vosk Dodo Juice Scarlet Fever - High Performance Hybrid Wax (30 ml)TipRýchly náhľad (2 hodnotenia)hybridný tuhý vosk pre teplé odtiene lakov (červená), výdrž 4-6 mesiacov, 30 ml12,90 EURSkladomDodo Juice Scarlet fever - High Performance Hybrid Wax (150 ml)Hybridný tuhý vosk Dodo Juice Scarlet fever - High Performance Hybrid Wax (150 ml)TipRýchly náhľadhybridný tuhý vosk pre teplé odtiene laku (červené), výdrž 4-6 mesiacov, 150 ml57,90 EURSkladomDodo Juice Iron Gloss (500 ml)Polymérový sealant Dodo Juice Iron Gloss (500 ml)Rýchly náhľadpolymérový sealant, ochrana 6-12 mesiacov, 500 ml36,90 EURSkladomDodo Juice Stripp-Ex - Pre-sealant Prep Solvent and Panel-wipe (1000 ml)Čistič laku Dodo Juice Stripp-Ex - Pre-sealant Prep Solvent and Panel-wipe (1000 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)čistič laku pred aplikáciou vosku alebo keramiky a čistič okien, 1000 ml22,90 EURSkladomDodo Juice Depth Charge - Medium/Heavier Cut Polish and Pre-wax Cleanser (500 ml)Čistič laku a leštiaca pasta Dodo Juice Depth Charge - Medium/Heavier Cut Polish and Pre-wax Cleanser (500 ml)Rýchly náhľadčistič laku a stredne silná leštiaca pasta, 500 ml20,90 EURSkladomDodo Juice Hard Candy (150 ml)Tuhý vosk Dodo Juice Hard Candy (150 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)tuhý vosk s veľmi jednoduchým nanášaním a vyššou výdržou, 150 ml44,90 EURSkladomDodo Juice Release The Grease Spray - Engine Bay Cleaner/Strong Citrus Degreaser (1000 ml)Čistič motora Dodo Juice Release The Grease Spray - Engine Bay Cleaner/Strong Citrus Degreaser (1000 ml)TipRýchly náhľad (14 hodnotení)vysoko účinný a šetrný čistič motora, 1000 ml17,90 EURDočasne nedostupnéDodo Juice Files Undone - Bug and Bird Mess Remover (500 ml)Odstraňovač hmyzu Dodo Juice Files Undone - Bug and Bird Mess Remover (500 ml)Rýchly náhľad (2 hodnotenia)odstraňovač hmyzu a vtáčieho trusu, 500 ml12,90 EURSkladomDodo Juice Files Undone - Bug and Bird Mess Remover (100 ml)Odstraňovač hmyzu Dodo Juice Files Undone - Bug and Bird Mess Remover (100 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)odstraňovač hmyzu a vtáčieho trusu, 100 ml6,90 EURSkladomDodo Juice Fillit Bang - Show Glaze and Pre-wax Gloss Enhancer (500 ml)Glaze a zvyšovač lesku Dodo Juice Fillit Bang - Show Glaze and Pre-wax Gloss Enhancer (500 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)zvyšovač lesku a glaze v jednom, 500 ml20,90 EURSkladomDodo Juice Critical Finish - Ultra-fine Cut Polish and Pre-wax Cleanser (100 ml)Čistič laku a leštidlo Dodo Juice Critical Finish - Ultra-fine Cut Polish and Pre-wax Cleanser (100 ml)Rýchly náhľadčistič laku a leštidlo s mikroabrazívami, 100 ml6,90 EURSkladomDodo Juice Critical Finish - Ultra-fine Cut Polish and Pre-wax Cleanser (500 ml)Čistič laku a leštidlo Dodo Juice Critical Finish - Ultra-fine Cut Polish and Pre-wax Cleanser (500 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)čistič laku a leštidlo s mikroabrazívy, 500 ml20,90 EURSkladomDodo Juice Rainforest Rub (150 ml)Tuhý vosk Dodo Juice Rainforest Rub (150 ml)TipRýchly náhľadtuhý vosk s vysokým obsahom karnauby, 150 ml44,90 EURSkladomDodo Juice Light Fantastic (150 ml)Tuhý vosk pre biele laky Dodo Juice Light Fantastic (150 ml)Rýchly náhľadtuhý vosk bez pridaných farbív pre biele laky, 150 ml44,90 EURSkladomDodo Juice Orange Crush (150 ml)Tuhý vosk pre teplé farby Dodo Juice Orange Crush (150 ml)Rýchly náhľadtuhý vosk pre žlté, oranžové a červené laky, 150 ml44,90 EURSkladomDodo Juice Purple Haze (150 ml)Tuhý vosk pre tmavé laky Dodo Juice Purple Haze (150 ml)TipRýchly náhľadtuhý vosk pre laky tmavých farieb, 150 ml44,90 EURDočasne nedostupnéDodo Juice Deep Purple - High Performance Full-spectrum Wheel Cleaner (1000 ml)Čistič kolies Dodo Juice Deep Purple - High Performance Full-spectrum Wheel Cleaner (1000 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)pH neutrálny čistič kolies, 1000 ml22,90 EURSkladomDodo Juice Dish Soap - Wheel Cleaner for Custom Wheels (1000 ml)Čistič kolies Dodo Juice Dish Soap - Wheel Cleaner for Custom Wheels (1000 ml)Rýchly náhľadpH neutrálny čistič na veľmi drahé kolesá, 1000 ml20,90 EURSkladomDodo Juice Wheeler Sealer - Durable Nano Wheel Sealant (100 ml)Nano ochrana na kolesá Dodo Juice Wheeler Sealer - Durable Nano Wheel Sealant (100 ml)Rýchly náhľad (2 hodnotenia)ochranný nano sealant na kolesá, výdrž 2-4 mesiac, 100 ml7,90 EURSkladomDodo Juice Mint Condition (500 ml)Rýchly detailer Dodo Juice Mint Condition (500 ml)Rýchly náhľad (4 hodnotenia)všestranný detailer, ktorý povrch čistí aj chráni, 500 ml11,90 EURSkladomDodo Juice Mint Condition (5 l)Rýchly detailer Dodo Juice Mint Condition (5 l)Rýchly náhľad (3 hodnotenia)všestranný detailer, ktorý povrch čistí aj chráni, 5 l44,90 EURDočasne nedostupnéDodo Juice Dullicious (500 ml)Rýchly detailer pre matné povrchy Dodo Juice Dullicious (500 ml)Rýchly náhľadvšestranný detailer pre matné povrchy, ktorý povrch čistí aj chráni, 500 ml14,90 EURSkladomDodo Juice Merry Berry (100 ml)Osviežovač vzduchu Dodo Juice Merry Berry (100 ml)Rýchly náhľadosviežovač vzduchu, vôňa šampónu Born To Be Mild, 100 ml6,90 EURSkladomDodo Juice Apple Tease (100 ml)Osviežovač vzduchu Dodo Juice Apple Tease (100 ml)Rýchly náhľadosviežovač vzduchu, vôňa šampónu Sour Power, 100 ml6,90 EURSkladomDodo Juice Bold Spice (100 ml)Osviežovač vzduchu Dodo Juice Bold Spice (100 ml)Rýchly náhľadosviežovač vzduchu, vôňa vosku Blue Velvet, 100 ml6,90 EURSkladomDodo Juice Wacky Acai (100 ml)Osviežovač vzduchu Dodo Juice Wacky Acai (100 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)osviežovač vzduchu, vôňa vosku Purple Haze, 100 ml6,90 EURSkladomDodo Juice Malibu Mist (100 ml)Osviežovač vzduchu Dodo Juice Malibu Mist (100 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)osviežovač vzduchu, vôňa ananásu s kokosom, 100 ml6,90 EURDočasne nedostupnéDodo Juice Sweet Shot (100 ml)Osviežovač vzduchu Dodo Juice Sweet Shot (100 ml)Rýchly náhľadosviežovač vzduchu, vôňa sladkostí, 100 ml6,90 EURSkladomDodo Juice Cherry Bomb (100 ml)Osviežovač vzduchu Dodo Juice Cherry Bomb (100 ml)Rýchly náhľad (2 hodnotenia)osviežovač vzduchu, vôňa čerešní, 100 ml6,90 EURSkladomDodo Juice Mint Condition (100 ml)Rýchly detailer Dodo Juice Mint Condition (100 ml)Rýchly náhľadvšestranný detailer, ktorý povrch čistí aj chráni, 100 ml6,90 EURSkladomDodo Juice Fabricadabra (1000 ml)Sealant na látky Dodo Juice Fabricadabra (1000 ml)Rýchly náhľad (2 hodnotenia)nano sealant na textílie, 1000 ml17,90 EURSkladomDodo Juice Pimp My Hide - Intensive Leather and Vinyl Cleaner (500 ml)Čistič kože Dodo Juice Pimp My Hide - Intensive Leather and Vinyl Cleaner (500 ml)Rýchly náhľadčistič kože a vinylu, 500 ml11,90 EURSkladomDodo Juice Wheeler Sealer - Durable Nano Wheel Sealant (500 ml)Nano ochrana na kolesá Dodo Juice Wheeler Sealer - Durable Nano Wheel Sealant (500 ml)Rýchly náhľad (4 hodnotenia)ochranný nano sealant na kolesá, výdrž 2 - 4 mesiace, 500 ml19,90 EURSkladomDodo Juice Dark Matter (100 ml)Prípravok na pneumatiky a plasty Dodo Juice Dark Matter (100 ml)Rýchly náhľadochrana pneumatík, gumy a plastov, 100 ml7,90 EURSkladomDodo Juice Dark Matter (500 ml)Prípravok na pneumatiky a plasty Dodo Juice Dark Matter (500 ml)Rýchly náhľadochrana pneumatík, gumy a plastov, 500 ml17,90 EURSkladomDodo Juice Taint it Black (30 ml)Ochrana na plasty Dodo Juice Taint it Black (30 ml)Rýchly náhľad (15 hodnotení)ochrana na plasty a pneumatiky, dlhá výdrž, 30 ml9,90 EURSkladomDodo Juice Pneu Look (1000 ml)Čistič na pneumatiky Dodo Juice Pneu Look (1000 ml)Rýchly náhľadčistič na pneumatiky a plastové obloženie, 1000 ml20,90 EURSkladomDodo Juice Max Pane - Nano Glass Sealant Spray (100 ml)Sealant na okná Dodo Juice Max Pane - Nano Glass Sealant Spray (100 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)nano sealant na okná, 100 ml7,90 EURSkladomDodo Juice Max Pane - Nano Glass Sealant Spray (500 ml)Sealant na okná Dodo Juice Max Pane - Nano Glass Sealant Spray (500 ml)Rýchly náhľad (2 hodnotenia)nano sealant na okná, 500 ml17,90 EURSkladomDodo Juice Cabin Krug - Interior Cleaning Spray (100 ml)Čistič na interiér Dodo Juice Cabin Krug - Interior Cleaning Spray (100 ml)Rýchly náhľaduniverzálny čistič na interiér, 100 ml6,90 EURSkladomDodo Juice Cabin Krug - Interior Cleaning Spray (500 ml)Čistič na interiér Dodo Juice Cabin Krug - Interior Cleaning Spray (500 ml)Rýchly náhľaduniverzálny čistič na interiér, 500 ml11,90 EURDočasne nedostupnéDodo Juice Fibre Reviver - Fabric, Upholstery, Suede and Sarpet Cleaner (500 ml)Čistič na látky a koberce Dodo Juice Fibre Reviver - Fabric, Upholstery, Suede and Sarpet Cleaner (500 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)čistiaci prostriedok na látky, čalúnenie, semiš, alcantaru a koberce, 500 ml11,90 EURSkladomDodo Juice Coco Loco (100 ml)Osviežovač vzduchu Dodo Juice Coco Loco (100 ml)Rýchly náhľad (2 hodnotenia)osviežovač vzduchu, vôňa kokosových orechov, 100 ml6,90 EURSkladomDodo Juice Shear Genius Fine and Heavy Grade Clay Combo (2 x 50 g)Dodo Juice Shear Genius Fine and Heavy Grade Clay Combo (2 x 50 g)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)set 2 typov clayov (2 x 50 g), jemný a tvrdý15,90 EURSkladomDodo Juice Iron Gloss (100 ml)Polymérový sealant Dodo Juice Iron Gloss (100 ml)Rýchly náhľadpolymérový sealant, ochrana 6-12 mesiacov, 100 ml11,90 EURSkladomDodo Juice Lime Prime - Fine Cut Polish and Pre-wax Cleanser (500 ml)Leštidlo a čistič laku Dodo Juice Lime Prime - Fine Cut Polish and Pre-wax Cleanser (500 ml)TipRýchly náhľad (10 hodnotení)leštidlo a čistič laku pred voskovaním, obsahuje mikroabrazíva, 500 ml20,90 EURDočasne nedostupnéDodo Juice Need For Speed (500 ml)Leštidlo s voskom Dodo Juice Need For Speed (500 ml)Rýchly náhľad (6 hodnotení)leštidlo s voskom a čistič laku, obsahuje mikroabrazíva, 500 ml20,90 EURSkladomDodo Juice Sour Power (500 ml)Autošampón Dodo Juice Sour Power (500 ml)Rýchly náhľad (5 hodnotení)pH neutrálny autošampón s voskom, obsahuje brazílsku karnaubu, posilňuje existujúcu voskovú vrstvu, 500 ml17,90 EURSkladomDodo Juice Sour Power (1000 ml)Autošampón s voskom Dodo Juice Sour Power (1000 ml)Rýchly náhľad (5 hodnotení)pH neutrálny autošampón s voskom, obsahuje brazílsku karnaubu, posilňuje existujúcu voskovú vrstvu, 1 l28,90 EURSkladomDodo Juice Banana Armour (30 ml)Tuhý vosk Dodo Juice Banana Armour (30 ml)Rýchly náhľad (2 hodnotenia)tuhý vosk pre žlté, oranžové a červené laky, 30 ml9,90 EURSkladomDodo Juice Blue Velvet (30 ml)Tuhý vosk pre tmavé laky Dodo Juice Blue Velvet (30 ml)TipRýchly náhľad (12 hodnotení)tuhý vosk pre čierne, tmavomodré a ďalšie tmavé laky, 30 ml9,90 EURSkladomDodo Juice Diamond White (30 ml)Tuhý vosk na svetlé laky Dodo Juice Diamond White (30 ml)Rýchly náhľad (10 hodnotení)tuhý vosk pre biele, strieborné a svetlé laky, 30 ml9,90 EURSkladomDodo Juice Hard Candy (30 ml)Tuhý vosk Dodo Juice Hard Candy (30 ml)Rýchly náhľad (5 hodnotení)tuhý vosk s veľmi jednoduchým nanášaním a vyššou výdržou, 30 ml9,90 EURSkladomDodo Juice Orange Crush (30 ml)Tuhý vosk pre teplé farby Dodo Juice Orange Crush (30 ml)Rýchly náhľad (8 hodnotení)tuhý vosk pre žlté, oranžové a červené laky, 30 ml9,90 EURSkladomDodo Juice Future Armour - High Performance Nano Spray Sealant (100 ml)Sealant v spreji Dodo Juice Future Armour - High Performance Nano Spray Sealant (100 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)high-tech sealant v spreji na vodnej báze, ochrana 2-4 mesiace, 100 ml7,90 EURSkladomDodo Juice Ferrous Dueller Iron/Fallout Remover and Wheel Cleaner (1000 ml)Čistič kolies a odstraňovač vzdušnej hrdze Dodo Juice Ferrous Dueller Iron/Fallout Remover and Wheel Cleaner (1000 ml)TipRýchly náhľad (28 hodnotení)čistič kolies a odstraňovač vzdušnej hrdze, 1 l22,90 EURDočasne nedostupnéDodo Juice Clearly Menthol - Professional Quality Glass/Window Cleaner (100 ml)Čistič na okná Dodo Juice Clearly Menthol - Professional Quality Glass/Window Cleaner (100 ml)Rýchly náhľad (8 hodnotení)čistič na okná, 100 ml6,90 EURSkladomDodo Juice Apple iFoam pH Neutral Maintenance Snow Foam (1000 ml)Aktívna pena Dodo Juice Apple iFoam pH Neutral Maintenance Snow Foam (1000 ml)Rýchly náhľad (5 hodnotení)šetrná aktívna pena, 1 l18,90 EURDočasne nedostupnéDodo Juice Born Slippy Clay Lubricant (500 ml)Lubrikant na prácu s clay Dodo Juice Born Slippy Clay Lubricant (500 ml)Rýchly náhľad (36 hodnotení)lubrikant na prácu s clayom, 500 ml9,90 EURSkladomDodo Juice Born To Be Mild (100 ml)Autošampón Dodo Juice Born To Be Mild (100 ml)TipRýchly náhľad (17 hodnotení)pH neutrálny, vysoko koncentrovaný šampón, 100 ml6,90 EURSkladomDodo Juice Born To Be Mild (5 l)Autošampón Dodo Juice Born To Be Mild (5 l)TipRýchly náhľad (3 hodnotenia)pH neutrálny, vysoko koncentrovaný šampón, 5 l99,90 EURSkladomDodo Juice Born To Be Mild (1000 ml)Autošampón Dodo Juice Born To Be Mild (1000 ml)TipRýchly náhľad (18 hodnotení)pH neutrálny, vysoko koncentrovaný šampón, 1 l28,90 EURDočasne nedostupnéDodo Juice Ferrous Dueller Iron/Fallout Remover and Wheel Cleaner (500 ml)Čistič kolies a odstraňovač vzdušnej hrdze Dodo Juice Ferrous Dueller Iron/Fallout Remover and Wheel Cleaner (500 ml)TipRýchly náhľad (112 hodnotení)čistič kolies a odstraňovač vzdušnej hrdze, 500 ml13,90 EURSkladomDodo Juice Future Armour - High Performance Nano Spray Sealant (500 ml)Sealant v spreji Dodo Juice Future Armour - High Performance Nano Spray Sealant (500 ml)Rýchly náhľad (28 hodnotení)high-tech sealant v spreji na vodnej báze, ochrana 2-4 mesiace, 500 ml15,90 EURSkladomDodo Juice Red Mist - High Gloss Polymer Spray Sealant (500 ml)Detailer Dodo Juice Red Mist - High Gloss Polymer Spray Sealant (500 ml)Rýchly náhľad (9 hodnotení)sealant v spreji, 500 ml22,90 EURSkladomDodo Juice Lime Prime - Fine Cut Polish and Pre-wax Cleanser (100 ml)Leštidlo a čistič laku Dodo Juice Lime Prime - Fine Cut Polish and Pre-wax Cleanser (100 ml)TipRýchly náhľad (51 hodnotení)čistič laku pred voskovaním, obsahuje mikroabrazíva, 100 ml6,90 EURSkladomDodo Juice Clearly Menthol - Professional Quality Glass/Window Cleaner (500 ml)Čistič na okná Dodo Juice Clearly Menthol - Professional Quality Glass/Window Cleaner (500 ml)TipRýchly náhľad (118 hodnotení)čistič na okná, 500 ml11,90 EURDočasne nedostupnéDodo Juice Purple Haze (30 ml)Tuhý vosk pre tmavé laky Dodo Juice Purple Haze (30 ml)TipRýchly náhľad (22 hodnotení)tuhý vosk pre laky tmavých farieb, 30 ml9,90 EURSkladomDodo Juice Rainforest Rub (30 ml)Tuhý vosk Dodo Juice Rainforest Rub (30 ml)TipRýchly náhľad (7 hodnotení)tuhý vosk s vysokým obsahom karnauby, 30 ml9,90 EURSkladomDodo Juice Tarmalade Tar and Glue Remover Paste (30 ml)Odstraňovač asfaltu a lepidiel Dodo Juice Tarmalade Tar and Glue Remover Paste (30 ml)Rýchly náhľad (3 hodnotenia)šetrný odstraňovač téru, asfaltu a lepidiel, 30 ml9,90 EURSkladomDodo Juice Easy Glider Fine Grade Detailing Clay (2 x 50 g)Jemný clay Dodo Juice Easy Glider Fine Grade Detailing Clay (2 x 50 g)Rýchly náhľad (3 hodnotenia)jemný clay, 2 x 50 g15,90 EURSkladomDodo Juice Easy Glider Fine Grade Detailing Clay (50 g)Jemný clay Dodo Juice Easy Glider Fine Grade Detailing Clay (50 g)Rýchly náhľad (4 hodnotenia)jemný clay, 50 g8,90 EURDočasne nedostupnéDodo Juice Mother Plucker Heavy Grade Detailing Clay (50 g)Tvrdý clay Dodo Juice Mother Plucker Heavy Grade Detailing Clay (50 g)Rýchly náhľadtvrdý clay, (50 g)8,90 EURSkladomDodo Juice Crudzilla Powerful Citrus Traffic Film Remover Spray (1000 ml)Silný čistič Dodo Juice Crudzilla Powerful Citrus Traffic Film Remover Spray (1000 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)predumytie, univerzálny silný čistič, 1000 ml14,90 EURSkladomDodo Juice Crudzilla Powerful Citrus Traffic Film Remover (5 l)Silný čistič Dodo Juice Crudzilla Powerful Citrus Traffic Film Remover (5 l)Rýchly náhľadpredumytie, univerzálny silný čistič, 5 l49,90 EURSkladomDodo Juice Apple iFoam pH Neutral Maintenance Snow Foam (100 ml)Aktívna pena Dodo Juice Apple iFoam pH Neutral Maintenance Snow Foam (100 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)šetrná aktívna pena, 100 ml6,90 EURSkladomDodo Juice Total Wipe Out All Purpose Cleaner (1000 ml)Univerzálny čistič Dodo Juice Total Wipe Out All Purpose Cleaner (1000 ml)TipRýchly náhľad (62 hodnotení)univerzálny čistič pre interiér aj exteriér, víťaz testu, 1 l12,90 EURDočasne nedostupnéDodo Juice iFoam Max TFR Snow Foam (1000 ml)Aktívna pena Dodo Juice iFoam Max TFR Snow Foam (1000 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)vysoko účinná aktívna pena, 1 l21,90 EURSkladomDodo Juice iFoam Max TFR Snow Foam (5 l)Aktívna pena Dodo Juice iFoam Max TFR Snow Foam (5 l)Rýchly náhľadvysoko účinná aktívna pena, 5 l69,90 EURSkladomDodo Juice Pressure Squash (5 l)Predumytie Dodo Juice Pressure Squash (5 l)Rýchly náhľadčistiaca pena na predumytie, 5 l36,90 EURSkladomDodo Juice Drynamo (1000 ml)Dodo Juice Drynamo (1000 ml)Rýchly náhľad (4 hodnotenia)urýchľuje sušenie + ochrana, 1000 ml15,90 EURSkladomDodo Juice Depth Charge - Medium/Heavier Cut Polish and Pre-wax Cleanser (100 ml)Čistič laku a leštiaca pasta Dodo Juice Depth Charge - Medium/Heavier Cut Polish and Pre-wax Cleanser (100 ml)Rýchly náhľad (5 hodnotení)čistič laku a stredne silná leštiaca pasta, 100 ml6,90 EURSkladomDodo Juice Fillit Bang - Show Glaze and Pre-wax Gloss Enhancer (100 ml)Glaze a zvyšovač lesku Dodo Juice Fillit Bang - Show Glaze and Pre-wax Gloss Enhancer (100 ml)Rýchly náhľadzvyšovač lesku a glaze v jednom, 100 ml6,90 EURSkladomDodo Juice Ferrous Dueller Iron/Fallout Remover and Wheel Cleaner (5 l)Čistič kolies a odstraňovač vzdušnej hrdze Dodo Juice Ferrous Dueller Iron/Fallout Remover and Wheel Cleaner (5 l)Rýchly náhľad (2 hodnotenia)čistič kolies a odstraňovač vzdušnej hrdze, náhradná náplň, 5 l76,90 EURDočasne nedostupnéDodo Juice Motley Blue (100 ml)Leštidlo na kovy Dodo Juice Motley Blue (100 ml)TipRýchly náhľad (12 hodnotení)leštidlo na kovy, 100 ml12,90 EURDočasne nedostupnéDodo Juice Future Armour - High Performance Nano Spray Sealant (5 l)Sealant Dodo Juice Future Armour - High Performance Nano Spray Sealant (5 l)Rýchly náhľadhigh-tech sealant na vodnej báze, ochrana 2-4 mesiace, 5 l69,90 EURSkladomDodo Juice Born To Be Mild (500 ml)Autošampón Dodo Juice Born To Be Mild (500 ml)TipRýchly náhľad (25 hodnotení)pH neutrálny, vysoko koncentrovaný šampón, 500 ml17,90 EURSkladomDodo Juice Apple iFoam pH Neutral Maintenance Snow Foam (5 l)Aktívna pena Dodo Juice Apple iFoam pH Neutral Maintenance Snow Foam (5 l)Rýchly náhľad (4 hodnotenia)šetrná aktívna pena, 5 l64,90 EURSkladomDodo Juice Mother Plucker Heavy Grade Detailing Clay (2 x 50 g)Tvrdý clay Dodo Juice Mother Plucker Heavy Grade Detailing Clay (2 x 50 g)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)tvrdý clay, (2 x 50 g)15,90 EURSkladomDodo Juice Total Wipe Out All Purpose Cleaner (5 l)Univerzálny čistič Dodo Juice Total Wipe Out All Purpose Cleaner (5 l)TipRýchly náhľad (6 hodnotení)univerzálny čistič pre interiér aj exteriér, 5 l44,90 EURDočasne nedostupnéDodo Juice Clearly Menthol - Professional Quality Glass/Window Cleaner (5 l)Čistič na okná Dodo Juice Clearly Menthol - Professional Quality Glass/Window Cleaner (5 l)Rýchly náhľadčistič na okná, 5 l64,90 EURSkladomDodo Juice Furry Liquid - Specialist Microfibre Detergent (500 ml)Prací prostriedok na mikrovláknové utierky Dodo Juice Furry Liquid - Specialist Microfibre Detergent (500 ml)TipRýchly náhľad (94 hodnotení)prací prostriedok na mikrovláknové utierky a sušiace uteráky, 500 ml17,90 EURSkladomDodo Juice Spirited Away (500 ml)Zmes do ostrekovačov Dodo Juice Spirited Away (500 ml)Rýchly náhľad (56 hodnotení)celoročná zmes do ostrekovačov, koncentrát, 500 ml15,90 EURSkladomDodo Juice Born Slippy Clay Lube Spray (5 l)Lubrikant na prácu s clayom Dodo Juice Born Slippy Clay Lube Spray (5 l)Rýchly náhľadlubrikant na prácu s clayom, 5 l44,90 EURDočasne nedostupné

Podobné články

Zaraďujeme do predaja novinky Auto Finesse
Novinky od anglických Auto Finesse konečne na Ahifi.sk! Presne 49 nových produktov, ktoré sme pre vás zaradili do predaja na e-shope.
Celý článok
Novinky od Purestar pre nadchádzajúcu sezónu
S naskladnením produktov obľúbeného juhokórejského výrobcu Purestar sme doplnili sortiment o niekoľko zaujímavých produktov, na ktoré sa môžete pozrieť v našej aktualite.
Celý článok
Novinky Tershine pre rok 2021
Tobias Ericson a jeho tím prináša do roku 2021 zaujímavé novinky, napr. svoju prvú keramickú ochranu Magnify Coating. Podarilo sa nám tiež vyjednať nižšie ceny.
Celý článok
Infinity Wax prichádza s grafénom
Začalo to voskom, potom sealantom, potom keramikou a teraz tu máme grafén. Nová technológia ochrany laku a vysokého lesku! Novinky od anglických Infinity Wax.
Celý článok